Födelsedagspresenter

Jag hittade en del när jag var på biblioteket idag, en del om bakgrunden till orden jag valt men så fastnade jag även i en intressant bok om smärta. Åt en god lunch: kycklingspett och nudlar med kall chilisås. Efter lite läsande i en annan bok så cyklade jag förbi HM och haffade lite grejer till håret mitt men även leggingsen och tröjan nedan. Lilla Idabus fyller snart tre år och funderar på att hon ska få det i födelsedagspresent. Men jag kanske inte kan hålla mig utan ger henne det innan. :-)
När jag kom hem satt jag och Rickard och pratade om en massa viktiga saker och sen ville Ida läsa böcker och sjunga sånger. Det har varit en mysig dag. När pojkarna lagt sig ska jag sätta mig med böckerna igen.
Leggings HM
 
1 A kitchen in the country:

skriven

Hej Hanna!

Vilken fin dag det blev igår. Jag hoppas att torsdagen blir lika fin den. Och vilka snygga kläder till Ida. Ibland kan jag sakna den där tiden när jag köpte kläder till mina två döttrar. Idag är de tonåringar och sköter sina klädinköp helt själv. Och det är kanske tur det. ;) Men istället får jag förmånen att få följa med på mysiga shoppingturer tillsammans med två tonårstjejer och fnittra och gå arm i arm. Det är mysigt det också. :)

Sköt om dig Hanna och ha en bra torsdag!

Kram Charlie

2 Annika:

skriven

Ååååå va fint set!

3 Life of Johanna:

skriven

Lät som en bra dag! Och jätte fina kläder :)

Javisst är overallen söt :)

4 Louise - vitmossa:

skriven

Vad gulligt set!

5 Cissi:

skriven

Vilken söt tröja!

6 JUNITJEJ:

skriven

Vilken söt tröja!

7 Linda:

skriven

vilka söta:D

Kommentera här: