Dagens träning

Idag trotsade jag värken i axeln (som blivit mycket bättre) och körde ett tufft intervallpass på löpbandet. 1 minut i 16 km/h och 1 minut vila mellan varje. Det blev totalt 4 kilometer med uppvärmning och nedvarvning så det känns bra. Träningen den här veckan har verkligen varit eftersatt så det är skönt att komma igång igen och förbränna alla bitar tårta som dels gett mig enorm tjockångest och en svullen mage. Kan inte äta så mycket kolhydrater i form av bröd men potatis, ris och pasta går bra.
Igår tänkte jag ta en löprunda på bandet men det gick segt så promenerade i högt tempo istället. Rickard var ju rolig och drog upp lutningen i 20%, det mina vänner kändes både i ben och i flåset. Känslan är ungefär som att fjällvandra.
Men vet ni, idag installerade jag Runkeeper på telefon men måste gjort något fel. Kalorimätningen fungerade inte och medelhastigheten låg 6454,44min/km (nåt sådant). Måste man ha Elitevarianten för att kunna se kaloriförbrukning och medelhastighet? 
1 Camilla:

skriven

Bra jobbat! :) Du behöver inte elite för att se detta, däremot kanske du behöver gå in på inställningar och fixa lite, lägga in vikt och så.

2 Marcus:

skriven

Jag kan hjälpa dig med att få det rätt nästa gång vi ses.

Svar: Jag fick till det men tack ändå!
Hanna

3 Tommy:

skriven

Sv: Tack så mycket.
Jag ser med fram emot kalendern och få ge något tillbaka till alla fantastiska läsare av bloggen!

4 Fröken.A:

skriven

Vad duktig du är! Här blir det nästan bara vardags motion...

5 Emma:

skriven

Vad duktig du är som tränar så. Jag känner att jag varit ganska kass senaste tiden... Kör lite burpees ibland, det är effektivt det:) Kram till dig

Kommentera här: