En mil och några skrubbsår

Idag möttes vi (den vanliga kvartetten) upp för ett distanspass. En mil stod på schemat. När vi började var det 30 grader ute så förväntade mig en svettig löptur men i skogen var det svalt, inte lika varmt i alla fall. Milen vi valde är riktigt stenig och det är mycket rötter här och där och givetvis lyckades jag snubbla på en sten som jag missade och for omkull som en vante. Skrubbsår på båda händerna, knäna och lite skrap på vänster arm. Bra gjort verkligen. Jag blev så irriterad och istället för att börja gnälla över hur ont det gjorde ökade jag tempot och sprang iväg en stund. Vi alla genomförde milen utan några större (inga mindre heller förutom jag med min vurpa) problem så det var kul.
 
1 Käthes Mode:

skriven

Bra kämpat!!!

2 Helén i Vilrummet:

skriven

Phu! Skulle aldrig komma på tanken att springa i denna värmen. Men jag är kanske inte lika disciplinerad som du heller :-)
Bra gjort! Jag hoppas skrubbsåren läker snabbt.
Kram Helén

3 Pernilla:

skriven

Jag höll också på att stå på näsan i dag. Precis samma, rötter och lite trötta fötter.
Fast jag sprang ju långt från en mil, men en då. Hoppas det läker snabbt och inte gör allt för ont.
/P

4 Marie:

skriven

Duktig du är som kämpar på ändå, bra jobbat

5 Malin B:

skriven

Jag som försöker hitta inspiration till att springa en HALV mil! ;)
Enligt min dotter är jag världsbäst på att hitta ursäkter, som nu t.ex. är det SÅ VARMT!

Svar: Jag tycker också det är varmt. På dagtid ger jag mig inte ut. Våra träningspass kör vi på kvällen vid halv åtta. Då är det lite mer lagom varmt att springa. Jag har dessutom sagt till mina kollegor att jag ska komma tillbaka i bättre form och smalare så det är en bra morot till att pressa mig lite till.
Hanna

Kommentera här: