Att äta lagom

Att hitta rätt är svårt balans är svårt mellan rätt kost träning och vila och samtidigt tappa de kilon jag vill. Antingen äter jag alldeles för mycket vissa dagar eller så blir det som igårkväll då jag åt alldeles för lite efter träningen så jag var som ett vrak hela dagen idag. Jag har så lätt att bli alldeles för fixerad vid vad jag stoppar i mig. Ikväll unnade jag mig Triumfs blåbärvaniljglass, vispad grädde och marängdroppar. Mums! Men ofta får jag ångest när jag äter "för mycket". Helt sjukt egentligen att jag tänker så.
Men i alla fall just för att jag var som ett vrak hela dagen var jag så nära att hoppa över kvällens träningspass med Rickard,  Laura och Marcus. Men jag tänkte att jag åker dit i alla fall och börjar och orkar jag inte så är det bara att avbryta. Bättre med ett halvdant pass än inget alls. Efter uppvärmningen bestämde vi oss för att köra tvåhundringar på 45 sekunder istället för förra gången när vi körde på 50. Det gick riktigt bra för oss alla. Tolv intervaller avklarade och med en bra känsla i kroppen.
1 Matilda - Au Pair i Thailand:

skriven

Ser ju sjukt gott ut!

2 Ninni - Vimsiga mamman:

skriven

Så duktig du är :) jag är så glad över att kunna skippa det där tänket, iaf just nu. Värre blir det snart :/

3 Angelica:

skriven

Jag försöker äta enligt 80/20. Hålla igen 80 % av veckans dagar så kan jag unna mig lite extra de övriga 20 %. På så sätt behöver man inte känna dåligt samvete utan bara njuta. :)

4 gittan:

skriven

Duktig du är som tränar men som du säger lagom är bäst, en balansgång hela tiden med allt man gör o äter.
Kram.

5 Johanna Svensson ♡:

skriven

Ja ibland blir det lite svårt att äta lagom :/

6 Anna:

skriven

Jättesvar balansgang det där alltsa. Min erfarenhet är att försöka tänka sa lite som möjligt, lyssna inat pa kroppen, den vet vad den vill ha o behöver o skulle ju inte ha ngn glädje av att vara tjock eller släpa runt pa extra kilon. Den säger till om den vill ha mer eller mindre energi, bara man lär sig [vaga] lyssna pa den.

SV: Tack för din uppmuntran!

7 Isabelle cherry:

skriven

Åå så gott det ser ut: )

Kommentera här: